vineri, 15 mai 2020

„VIEȚI AMANETATE” - roman

Camarazi și prieteni,

           Vă informăm că dl. Col.(r) Edmond MILEA a finalizat o carte interesantă, dedicată celor care au servit patria sub drapel, precum și celor care încă o mai fac sau o vor face în viitor. Cartea este, așa după cum o caracterizează chiar autorul „un roman istoric de ficțiune îndoielnică”, în care se întrepătrund personaje și fapte reale cu pseudonime și elemente de ficțiune relativă și se intitulează sugestiv, dar retoric „Vieți amanetate”. Romanul prezintă, în paralel, formarea complexă, de lungă durată a militarilor de profesie, precum și „viețile amanetate” în slujba patriei ale unor ofițeri români, trei prieteni și colegi de studii, în două epoci, în două regimuri, diferite și controversate.
           Romanul VIEȚI AMANETATE conține în jur de 415 pagini, într-un format A5 (14/21 cm) și va costa 25 de lei/exemplar. Acesta va ieși de sub tipar, probabil, până la sfârșitul acestei luni (mai 2020). Cine este interesat poate să-și mai exprime intenția de achiziție a lucrării. Solicitările, cu datele de contact (nume, prenume, telefon) și cantitățile comandate, pot fi trimise astfel:

           Prin e-mail:                           edmond.milea@gmail.com sau
          Prin WhatsApp:                    la nr 0744301149 sau
          Prin SMS:                            la nr. 0744301149
                Livrările se vor face în ordinea înregistrării solicitărilor și în limita numărului de exemplare disponibile din primul lot.

NOTĂ:
             Mesajul poate fi retransmis în cercurile celor potențial interesați de subiect fără a fi sancționați în vreun fel cei care nu o fac. Nici de autor, nici de o altă forță:)
              Mulțumim pentru înțelegere!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.