sâmbătă, 25 octombrie 2014

FESTIVITATEA DEPUNERII DE COROANE
ÎN ZIUA DE 25 OCTOMBRIE 
- ZIUA ARMATEI ROMÂNIEI -
           Ziua Armatei României a fost instituită prin Decretul nr. 381 din 1 octombrie 1959. 25 octombrie 1944, Ziua Armatei României, semnifică data eliberării totale a teritoriului naţional de sub ocupaţie hortysto-fascistă.
           Astăzi, 25 octombrie 2014, cu ocazia sărbătoririi Zilei Armatei României, membrii Subfilialei "VLAD ŢEPEŞ"-Piteşti a C.M.R.R. au participat, alături de autorităţile locale şi de unităţile militare din Garnizoana Piteşti,  la festivitatea depunerii de coroane de flori la Monumentul Tanchiştilor din Municipiul Piteşti .
          Cu această ocazie transmit un sincer LA MULŢI ANI împreună cu dorinţa de unitate tuturor cadrelor militare active, în rezervă şi în retragere, şi aduc mulţumiri participanţilor la această festivitate.

     PREŞEDINTELE SUBFILIALEI "VLAD ŢEPEŞ"-PITEŞTI
            Col.(rz.)
                           Alexandru MONEA
           La festivitatea depunerii de coroane de flori a participat şi delegaţia Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate Filiala 1 Piteşti condusă de preşedintele acesteia , dl. Col.(rz.) Victor POPESCU, fapt pentru care îi aducem sincere mulţumiri şi îi transmitem dorinţa de unitate a tuturor militarilor activi, în rezervă sau în retragere împreună cu un sincer  
La mulţi ani !Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.